Sivun näyttöjä yhteensä

26. maaliskuuta 2014

Kasvatus tilanne

Jotain täälläkin kasvaa vaikka päivitykset ovat vähäisiä :) Kuvassa (alla) trofastin takana multaan siirretyt taimet vaihtavat viikolopun aikana kotia. Jäljelle jää vain yksi multa kasvi, viime vuotinen cheiro roxa.

Tuli ostettua 20m rulla patolevyä, mistä pitäisi askarrella NFT lootiin valuma-altaat ja kannet. Neljästä 80L laastipalju ja kahdesta IKEA trofastista jää varmaan patolevyä vielä muihin projekteihinkin :D

Yleisnäkymä

Suorastaan pakollisessa IKEA Trofast NFT:ssä majailee Inca Red Drop, mikä on leikattu pariin kertaan ja kukkia pukkaa.

Inca Red Drop
Molemmat Early Jalapenot ovat myös aloittaneet kukinnan. Kyseiset yksilö taistelevat kasvutilasta 4 muun chilin kanssa samassa nft:ssä. Syynä tilan ahtauteen on laiska kasvattaja joka ei saa aikaiseksi rakentaa muita NFT lootia valmiiksi.

Early Jalapeno
Taimibubblerissa kasvaa 4kpl Redskin paprikaa ja testimielessä kahta eri tomaattilajiketta molempia 5kpl rivit. Tomaatit ovat muistaakseni tiny tim ja sweet 100 tms.

Bubbleri





18. maaliskuuta 2014

Kasvihuoneen suunnittelua

Tulevalle kesälle on suunnitteilla kasvihuone, mistä tein kokonaan oman sivunsa. (löytyy otsikon alapuolelta)

Kauden taimia on jo pitänyt leikkoa hyvästi kun kasvuvauhti on NFT:ssä melko kova. Vaikka jossain välissä vannoin että vain 4kpl 80L laastipalu NFT tulee, niin nykyisessä suunnitelmassa tulee 4kpl 80L laastipalju ja 2kpl IKEA trofast NFT systeemejä ja mahdollisesti tomaateille jonkin sortin hydro.